f1

2015.04.28. 16:37

Kihívásokkal teli SenninhAPP!

Most te is letöltheted telefonra, tabletre a legújabb Sennás játékot

Vámosi Péter

Fotó: Google Play/ Instituto Ayrton Senna

Ayrton Senna még életében létrehozta "Senninha" figuráját, pont abban az évben jelent meg az első képregény, amikor a háromszoros világbajnok brazil legenda elhunyt. A történet kicsi Senna-Senninha kalandjait jeleníti meg, a kötelező gyermekeknek szánt tanulságokkal.

Ayrton halála miatt gyorsan abba is hagyták a dolgot, Senninha legközelebb 2008-ban kerül elő.

Ezúttal is a gyerekek a célcsoport, ebben az új applikációban is, amit Senna alapítványa készíttetett el a kis kalandor leginkább az elmét teszi próbára, hasonlóan ahhoz, ahogy annak idején ezt megszokhattuk Magyarországon mondjuk a "Most lény okos Domokos!" könyv vagy társasjáték esetében. Itt most virtuális agytornán lehet részt venni, matematikai feladatok, memória serkentő keresztrejtvény és puzzle, valamint szókincs gyarapító játékgyűjteményt kapunk az ingyenes app letöltésével. Összesen 8 lehetőség közül lehet választani az alkalmazásban. Ugyan az app nem tud magyarul, de angolul se, nem bonyolult.

Letöltés Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.br.org.ias.desafiosdosenninha&hl=pt-BR
Letöltés App Store:
https://itunes.apple.com/br/app/desafios-do-senninha/id983624728?mt=8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!