f1

2015.06.25. 17:34

Mosley szerint Ecclestone mindenképp marad

Akkor is, ha a CVC eladja a részesedését a Forma-1-ben

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Az FIA korábbi elnöke, Max Mosley úgy véli, hogy Bernie Ecclestone akkor is pozíciójában marad, ha esetleg a CVC eladná a Forma-1-et.

A hírek szerint az amerikai RSE Ventures, illetve Katar is jelentkezett a CVC 35%-os részesedésének megvásárlására.

"Nagyon korai időpont ez még egy felvásárláshoz." - mondta Mosley a BBC rádióinterjújában. "Sokmindent átnéznek majd előtte, ez pedig időbe telik. De bármi is történik, ha el is adják, nem hiszem, hogy Berie szerepköre bármiben is változna, ha csak ő maga nem akarja ezt. Hiszen ő az a személy, aki mindenhol el tudja ezt adni. Biztos vagyok benne, hogy gondolkodott már a CVC is a 84 éves vezérigazgatón, de az az igazság, hogy szerintem senki más nem tudná elvégezni a feladatait. Ez az érzésem."

"Szerintem elképesztő, amit tesz. A legtöbb ember ebben a korban már elfárad. Egyszer azt kérdeztem tőle, hogy nem fárad-e el délutánra. Mire azt mondta, hogy jönnek a telefonhívások, és az emailek, így az adrenalin sem csillapodik. Nagyon érdekli, amit csinál, és nagyon jól is csinálja."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!