f1

2015.07.31. 08:51

Hockenheim olcsóbb jegyekkel várja a rajongókat jövőre

Hockenheim csökkenti a jegyárakat annak érdekében, hogy biztosan legyen elegendő néző a jövőre ismét megrendezendő Német Nagydíjon.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Idén a Nürburgring lett volna soros a német futam megrendezését illetően, anyagi okokból azonban ez nem jött össze, így idén Németországban nem rendeztek Forma-1-es futamot. Jövőre azonban ismét lesz Német Nagydíj, Hockenheimben.

"Örömünkre szolgál, hogy egy év kihagyás után ismét lesz Forma-1-es futam Németországban." - mondta a pálya főnöke, Georg Seiler. "Nagyon várjuk visza at F1-et és a rajongókat Hockenheimbe."

"Jól megtöltött lelátókra lesz szükségünk jövőre." - idézi Seilert a DPA hírügynökség. "Szóval azt mondom a rajongóknak, 'gyertek visza jövőre a versenyre, és biztosítsuk be a Hockenheimring helyét a Forma-1-ben'. Ehhez persze jó ajánlat is kell, így a pálya fantasztikus kedvezményekkel és akciókkal szolgál majd a jegyárak kapcsán."

Szeptember végéig például a rajongók "mindössze" 99 euróért kaphatnak belépőt a teljes versenyhétvégére, míg a gyerekeknek, 16 éves korig a jegy félárú, hat éves kor alatt pedig ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!