f1

2015.08.16. 13:52

Alonso máris eljegyezte volna barátnőjét?

Lara Whatsapp fotóján tűnődik a spanyol sajtó

Tajthi Andrea

Fotó: Varga András

December közepén derült ki, hogy Fernando Alonso új barátnője a spanyol műsorvezetőnő, Lara Alvarez. Így hát még első évfordulójuknál sem tartanak, ráadásul viszonylag sok időt töltöttek külön az év első felében.

Lara ugyan elkísérte Fernandót a barcelonai szezon előtti tesztre - mely balul is sült el a spanyol versenyzőnek -, futamon nálunk, a Hungaroringen járt először, mivel tévés munkája korábban Hondurasra szólította.

Azóta azonban kitört a nyári szünet - sőt lassan vége is -, a Team A (így hívja magát a pár, mivel mindkettőjük vezetékneve A betűvel kezdődik) pedig együtt töltik végre idejüket, Amerikában pihennek.

Ennél azonban izgalmasabb az, ami a spanyol sajtónak szemet szúrt: Lara Whatsapp profilképe, melyen két kér látható (nyilvánvalóan az egyik az övé, a másik az Alonsóé). A női kéz gyűrűs ujján (jegy?)gyűrű látható, a férfi tenyéren pedig a "szeretlek" szöveg spanyolul.

Suenan campanas de boda para Lara Álvarez y Fernando Alonso, según ABC " target="_blank"">#FA14 pic.twitter.com/ng7FZ2xrIu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!