f1

2015.09.23. 07:34

Érzelmes hétvége elé néz a Manor

A Manor csapatfőnöke, John Booth elismerte, csapata nagyon érzelmes hétvége elé néz

Tajthi Andrea

Fotó: Varga András

A Manor csapatfőnöke, John Booth elismerte, csapata nagyon érzelmes hétvége elé néz, hiszen a mezőny visszatér Japánba, arra a helyszínre, ahol tavaly Jules Bianchi elszenvedte súlyos balesetét, melybe később belehalt.

Jules idén júliusba halt bele fejsérüléseibe, az eset pedig megrázta a motorsport világát.

"Nem kerülhető el a tény, hogy rendkívül érzelmes hét lesz ez nekünk." - mondta Booth. "Sok csapattag, aki velünk volt 2014-ben, idén visszatér velünk, ahogy a Scuderia Ferraris kollégák is, és persze Will (Stevens) és Alexander (Rossi) is. Minden egyes nap gondolunk Julesre, ő mindig is komoly része lesz a csapatunknak. Kétségtelen, hogy az emlékeinkben főleg a pozitív emlékek élnek, ahogy ünnepeltük a hihetetlen eredményeket, és mennyi kellemes közös emlékünk volt. Jules temetése emlékeztetett minket arra, hogy ő egy különleges ajándék volt sok embernek, nem utolsósorban a csodálatos Bianchi családnak, akikre mindig gondolunk, és akiket imáinkba foglalunk. Mi voltunk Jules csapata, és mindenkit kérek, hogy tartsa tiszteletben ezen a hétvégén, hogy a Suzukába való visszatérés okán magunkban emlékezünk, kissé befelé forduló módon.”

John Booth-szal a Hungaroringen készített exkluzív interjúnkat ide kattintva olvashatod.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!