f1

2016.01.21. 13:36

Merhi még nem adta fel F1-es álmait

Bár konkrétumokat még nem tud, a spanyol pilóta bízik az F1-es folytatásban.

Kovács Noémi

Fotó: Tajthi Andrea

A 24 éves versenyző tavaly a Manor istállójánál mutatkozhatott be a Forma-1-ben, bár az évad vége felé ülését az amerikai támogatást maga mögött tudó Alexander Rossinak adták át - ha a versenyző gp2-s naptára nem ütközött a Forma-1-ével. Merhi az El Confidencial című spanyol lapnak adott interjújában árulta el, hogy bár szerződése még nincsen, a felkészülést ugyanúgy folytatja, mintha már aláírt volna valamelyik istállóhoz.

"Folyamatosan úszok, futok és biciklizek, februárban pedig egy kis gokártozást is beiktatok." - ismertette napirendjét a spanyol. A lap kérdésére, hogy mennyi esélye van az F1-es pályafutása folytatására, a következő választ adta. - "Még semmi sincs kizárva. Egyáltalán nem. Még figyelemmel kísérünk néhány lehetőséget, de konkrétumok egyelőre nincsenek."

Azonban Merhit sürgeti az idő, hiszen a Manor is megerősítette, hogy ott lesz a szezon előtti teszteken, melynek első négy napos etapjára februárr 22-25 között kerítenek majd sort, a második négy napos fordulót március 1-4 között tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!