f1

2016.01.17. 08:09

PDVSA: Maldonado karrierjét csak a pletykák veszélyeztetik

A venezuelai olajtársaság - névtelen forrás útján - cáfolja a pletykákat.

Kovács Noémi

Fotó: Lotus F1 Team

A héten röppent fel a hír, miszerint a Renault képviselői Venezuelába utaztak, hogy a PDVSA képviselőivel megvitassák a korábban megkötött szponzorációs szerződést, amelyet korrupciós botrányok, az olaj zuhanó ára valamint a késedelmes fizetések is veszélyeztettek.

Emellett még a zuhanó Renault részvényárak is megnehezítik a felek dolgát, akik számára különösen fontos, hogy minden befizetés időben a kasszába kerüljön és távol maradjanak az olyan botrány sújtotta cégektől, mint a PDVSA. Emiatt került a képbe Kevin Magnussen is, aki a pletykák szerint válthatná Maldonadot.

"Jelenleg mindez csupán spekuláció. Más információ nem áll a rendelkezésünkre, csak az, amiben tavaly megállapodtunk a Lotusszal." - mondta el a venezuelai El Universal újságnak egy pdvsa-s forrás. Ugyanez a személy a Renault és a PDVSA képviselői közötti caracas-i találkozókban sem látott semmi furcsát. - "Mindig is tartottunk ilyen üléseket a közös tevékenységek megtervezésére, úgyhogy nincs ezekben semmi furcsa."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!