f1

2016.02.28. 15:58

Tényleg küszöbön az Alonso-Alvarez esküvő?

240 millió euróból biztosan jut egy nagy esküvőre is valamennyi

Tajthi Andrea

Fotó: Varga András

Bár még senki nem erősítette meg a feltevést, mégis egyre inkább készpénznek veszik, hogy Fernando Alonso és Lara Alvarez már az esküvőt tervezik.

Alonso volt már házas, 2006-tól 2011 végéig a spanyol énekesnő, Raquel del Rosario volt a felesége. (Raquel 2013-ban újraházasodott, férjétől, Pedro Castro fotóstól már második gyermekét hordja a szíve alatt.)

2011-ben Fernando Alonso vagyonát 120 millió euróra saccolták, és igen hatékonyan váláson eshetett túl a spanyol, ugyanis a szóbeszéd szerint Raquel egy fillérre sem tett szert vagyonából.

Időközben Alonso megjárta a Ferrarit is, és most a McLaren-Hondánál vitézkedik, jobban mondva küzd a méltatlan pozícióban szenvedő csapattal, miközben a Ferrari távozása után újra erőre kapott...

Öröm az ürömben, hogy miután megunta az orosz modelleket, megismerkedett Lara Alvarez riporterrel, műsorvezetővel, és a legfrisebb pletykák szerint kb egy évnyi ismeretség után már az esküvőt tervezgetik. Az anyagiakon biztosan nem fog múlni a menyegző, ugyanis 2011-es vagyonát Alonso mára megduplázta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!