f1

2016.03.23. 17:58

Szavazás: Ki legyen a lemezlovas az idei GP Afterpartyn?

Petra Silander, Alguersuari,Yamamoto, Fisichella, vagy valaki más?

Vámosi Péter

Fotók: Symbol Budapest

Hosszú ideje állandó médiapartnere vagyunk a Symbol Budapestnek a Forma-1-es Magyar Nagydíj utáni bulikat illetően. Rengeteg pilóta is a vendégünk volt az elmúlt években, volt hogy Fernando Alonso itt ünnepelte még a születésnapját is! A party sorozat idén folytatódik, úgyhogy máris mindenki mentse el a naptárjában az idei időpontot, ami 2016. július 24. Annyi kulisszatitkot elárulunk, hogy az év ezen szakaszában szoktunk először összeülni, és megvitatni az esemény körüli teendőket, és köztük eldönteni a legfontosabb kérdést: ki legyen az idei este sztárvendége! Ebbe a fázisba avatunk most bele Titeket is kicsit, és szavazásra bocsájtjuk azt, hogy ki emelje az este fényét! Volt már persze olyan, hogy egyszerre két Forma-1-et is megjárt autóversenyző állt külön-külön a dj pultban két külön helységben, ami mai napig történelem, és példa nélküli, még nemzetközi viszonylatban is. Gyorsan most bemutatjuk tehát a mi ismert jelöltjeinket, de ha Ti is tudtok arról ha valamilyen híresebb autóversenyző titokban lemezlovaskodna, kérjük, hogy jelezzétek ezt felénk bármilyen módon, kommentben, emailben, és utánajárunk annak, hogy bookingolható-e!

Petra Silander, Jean-Eric Vergne kedvese, aki civilben modellkedik is, vagy filmekben szerepel. Ugyan a Ferrari tesztpilótája most épp inkább a Formula E-ben jeleskedik, feltételezzük ha Petra újra meghívást kapna, akkor ő is elkísérné kedvesét. Jaime Víctor Alguersuari Escudero volt az első híresség, aki még aktív Forma-1-es pályafutása alatt is eljött hozzánk zenélni. Bejöhetett neki a dolog, mert ő már többször is járt nálunk, és volt hogy egy volt kollégával, Yamamotóval "mérkőztek meg", hogy kinek az ütemeire tombolnak többen. Sakon Yamamoto az, akire még a Forma-1 csapatvezetői is azt mondták, hogy talán 

jobb lemezlovasnak, mint autóversenyzőnek. Ő szolgáltatott talpalávalót akár Mallya úr luxushajóján Monacoban, ahová tényleg csak a nagyon prominensek juthattak be. Giancarlo Fisichella sem gyakorló már a keverőpult mögött, olyannyira nem, hogy tavaly közvetlenül utánunk a Privilegeben, Ibizán kevert, ami komoly elismerés ahhoz képest, hogy annyira nem is kezdte régen ezt a szakmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!