f1

2016.05.15. 17:09

Magnussen még nem tudja, mit hoz a jövő

Egyelőre még nem tudni, hogy Oconnal és Sirotkinnal együtt hogyan alakul jövőre a versenyzői felállás.

Kovács Noémi

Fotó: Renault Sport F1

Esteban Ocont már az évad elején bejelentette az enstone-i istálló, mint tesztversenyzőt, néhány hete viszont tovább bővült a lista Sergey Sirotkin nevével. Bár még csak a 2016-os szezon elején járunk, a találgatások már most megindultak a csapatváltásokat illetően.

A fiatal versenyzők szerződtetése után nagy a kérdőjel a Renault 2017-es versenyzői felállásával kapcsolatban, és még az istálló pontszerzője, Kevin Magnussen sem tudja, hogy jövőre is megtarthatja-e ülését. Az egyetlen biztos pont a történetben, hogy mind Magnussen, mind csapattársa, Jolyon Palmer 1-1 éves kontraktussal rendelkezik az idei szezonra vonatkozóan.

„Igazából nem tudom, mi a helyzet, nem tudok túl sokat mondani erről. Szerintem olyasvalakit kellene kérdeznetek, akinek döntési jogköre van.” – tanácsolta Magnussen a dán BT magazinnak, akik az enstone-i istálló 2017-es terveiről faggatták volna.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!