f1

2016.08.12. 11:07

A PETA nem örül Hamilton tigrises bohóckodásának

Az állatvédő szervezetnek nem tetszenek azok a képek, amiket megoszt

Vámosi Péter

A brit világbajnok meglátogatta Mexikóban a Black Jaguar White Tiger Foundation-t ezen a héten, és megosztott pár képet ezen látogatásáról a Snapchaten keresztül.

Az egyik videoban amit készített, a 31 éves versenyző megsimogatja egy tigris fejét, majd átöleli, aztán megnyalja, majd belekap a sapkájába. Egy másik videóban egy ritka fehér tigrissel pózol. 

Elisa Allen, a PETA állatvédő szervezet igazgatója szerint: "Az olyan képek, ahol nagymacskákkal pózol, azt a téves képzetet adják, hogy a vadállatok az emberek szórakoztatására vannak, ahelyett hogy békében hagynánk őket a saját környezetükben. Baleset is történhet, és mindenki tudja a versenysportban, hogy Lewis nem nyerne több bajnoki címet ha elveszítené a kezét, vagy az ujjait, amivel kezeli a váltót és a kormányt, illetve a lábait, amivel a pedálokat.  Annak ellenére. hogy a nagymacskák be vannak nyugtatózva ilyenkor, fel lehet őket mérgesíteni és akkor nemcsak egy darabot kap ki a sapkából.Kérdezzünk meg bárki olyannak a rokonait akiknek tigris vagy oroszlán támadás áldozata lett az ismerősük: az, hogy Lewis egzotikus állatokat dédelget az sokkal nagyobb ostobaság, mint hogy Nico Rosberggel kergetőzik."

Mások szerint a képek lenyűgözőek. A Black Jaguar White Tiger Foundation a mexikói kormány megbízásából tart állatokat. A weboldaluk szerint már 200 tigrist, oroszlánt, jaguárt, párducot és hiúzt mentettek meg.

Lewis Hamilton slammed by animal rights activists PETA for endangered tiger SnapChat posts https://t.co/0Dm3wdPwI0" target="_blank" pic.twitter.com/gmwR6glqij

" target="_blank"">@paddypower what odds can I get on Lewis Hamilton being killed in a freak accident by a tiger? pic.twitter.com/1qhkUR7So8

You can be cool but will you ever be Lewis Hamilton chilling with a tiger cool? pic.twitter.com/8hL2rLo3I7

Lewis Hamilton with my fav tiger in da world <3 pic.twitter.com/4c3UIR84Dt

Lewis Hamilton casually played around with a real tiger like it was a big puppy dog https://t.co/vN4mityJw3" target="_blank" pic.twitter.com/OOFoDKK0PN

Lewis Hamilton is a NUTCASE.. His Story on IG with the Tiger is mental.. WTF pic.twitter.com/ePEqPdyyP4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!