f1

2016.09.15. 07:46

A nő, aki már látta a versenyzőket színpadon táncolni és énekelni

Sonia Irvine-nal, az Amber Lounge alapítójával készített interjút a women.asiaone.com

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Sonia Irvine, a korábbi F1-es versenyző Eddie Irvine testvére hozta létre az Amber Lounge partisorozatot. 2003-ban, a Monacói Nagydíjon debütált luxus F1-es parti, mely mindig felvonultat számos F1-es versenyzőt és más világsztárokat is. Mára az Amber Lounge a világ több táján is megrendezsére került már, így Sanghajban, Valenciában, Új-Delhiben, Barcelonában és Szingapúrban.

A women.asiaone.com beszélgetett Soniával a szingapúri buli előtt.

"Van, hogy napokig nem alszok." - mesélte Sonia. "Minden esemény előtt átnézem az összes részletet, hogy meggyőződjek róla, hogy minden tökéletes. Azt akarom, hogy minden Amber Lounge felejthetetlen legyen a vendégek és a szponzorok számára is."

"Egy emlékezetes esemény titka... hogy felejthetetlen pillanatokat kell teremteni. Az adrenalin, az izgalom és a csillogás teszi az Amber Lounge-t egyedivé a partik világában és az F1-ben. Szingapúrban például (ahogy Monacoban is - a szerk.) a versenyzők modellként vonulnak a kifutón. Ázsiában egy új koncepciót is kipróbálunk, mely az Extravaganza nevet kapta, és 20 előadást foglal magában az éjszaka során, zenével, nemzetközi DJ-kkel és táncosokkal."

"Hogy ki az a személy, aki igazán tudja, hogyan kell partizni? Nehéz csak egy nevet mondani! Kim Kardashian, Justin Bieber, Taio Cruz, Jason Derulo, Christiano Ronaldo és Johnn Newman mind hajnalig buliztak az Amber Lounge-on. Az F1-es versenyzők is buliznak egész éjjel, akár reggelig. A testvérem, Eddie legalábbis biztosan."

"A legőrültebb dolog, amit amit valaha láttam a munkám során... Az F1-es versenyzők együtt táncoltak a színpadon, a DJ körül, magukhoz vették a mikrofont és énekeltek... Millió sztorit tudnék mesélni, de nem fedhetem fel a neveket személyiségi okok miatt!"

"Ahhoz, hogy profi partiszervező legyél, az kell, jó szervezőkészséged legyen és több dologra tudj figyelni egyszerre. Mindig hidegfejjel kell gondolkodni és döntéseket hozni, stresszes időszakban is. Diszkrétnek, diplomatikusnak és megértőnek kell lenni, másoknak szervezed a partit, nem magadnak. Végül pedig képesnek kell lenni ara, hogy hosszú órákat dolgozni anélkül, hogy lankadna a figyelmed."

"A kapcsolatokat felügyelő csapat korán kel, elfoglaltak a találkozókkal, majd fogadják a fotós és videós brigádokat, talpon vannak egész éjjel, és mikor a parti véget ér, kiküldik a fotókat és a sajtóanyagokat."

"Nőként az éjszakai életben... nem olyan nehéz, mint gondolják! Mi valami újat hozunk, más nézőpontunk van. Az én csapatom főleg nőkből áll, mert tudom, hogy ők képesek összpontosítani egyszerre több feladatra is, és mindent megtesznek, hogy elérjék a céljukat."

Can't wait to see " target="_blank"">#SoniaIrvine founder of #AmberLounge walking on the catwalk during #MonacoGP #FashionShow tonight! pic.twitter.com/GSxLif9tHI

I liked a photo on @instagram: Sunday and last day to relax. Here it's Kimi taking easy alongside Sonia Irvine (@am pic.twitter.com/dJlUOXbGEn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!