f1

2016.10.11. 06:37

Horner ismét apa lesz

Gyermekének anyja pedig felesége, Geri

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Geri Horner, lánykori nevén Halliwell, a Spice Girls egykori énekesnője második gyermekét várja, az édesapa pedig ezúttal nem más, mint férje, a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner.  
A 44 éves Geri tegnap jelentette be Instagramon a hírt, illetve mutatta meg már látható pocakját a Honorary Gay Awardon.

Gerinek már van egy 10 éves lánya, Bluebell, egy korábbi kapcsolatából, ahogy Hornernek is van egy lánya előzö feleségétől: Olivia októberben lesz 3 éves.

"Geri és Christian nagyon boldogok, hogy bejelenthetik, hogy első közös gyermeküket várják." - mondta az énekesnő szóvivője. 

Instagramon Geri úgy jelentette be a nagy hírt, hogy idézett egy sort It's Raining Men című számából: "God bless Mother Nature", azaz "Isten áldja az anyatermészetet".

"Én már tudtam egy ideje, de titokban kellett tartanom." - mondta az egykor szintén Spice Girls tag, Emma Bunton a BANG Showbiz-nek. "(Geri) csodálatos anya lesz másodszorra is"

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép, 2016. Okt 10., 08:04 PDT

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép, 2016. Okt 10., 22:52 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!