f1

2016.11.22. 18:13

Wolff nem veszi célba Ecclestone munkáját

„Nem, nem álmodozok az F1 vezetéséről.”

Hegedűs Dávid

Fotó: Varga András

Toto Wolff elmondta, hogy nem érdeklődik az iránt, hogy a jövőben ő vegye át Bernie Ecclestone helyét.

Korábban a szponzor guru, Zack Brown emlegették, hogy majd a Liberty Media korszakában ő fogja betölteni ezt a posztot, de a McLaren nemrég bejelentette, hogy az amerikai fogja átvenni Ron Dennis helyét a McLaren élén.

A brit csapat elmondta, hogy az átalakulás első lépése egy új és megerősített szervezeti rendszer.

Ezen a héten, a 86 éves Bernie Ecclestone megerősítette, hogy szerinte a korábbi Ferrari és Mercedes technikai igazgató Ross Brawn nem eléggé képzett ahhoz, hogy a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokolja.

Így a figyelem újra Toto Wolffra összpontosult, elismerte, hogy nem rég tárgyalt egy olyan munkáról, ami nagyobb kaliberű lenne, mint a Mercedes csapatfőnöki tisztsége.

Az osztrák ezt mondta a francia Le Figaro lapnak: „Nem, nem álmodozok az F1 vezetéséről.”

„Azt hiszem, ez egy sokkal nehezebb munka lenne, hiszen Berninél is láthatjuk, hogy az emberek mennyire kritikusak vele szemben. A sport alkalmazkodik a digitális világhoz és jövedelmet termel, ami nagyon összetett dolog, ezért én inkább kihagyom, lesz majd más, aki megoldja ezt a problémát.”

„Továbbra is arra figyelek, hogy a csapat, hogy tudna fejlődni.” T- tette hozzá Wolff.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!