f1

2017.01.07. 13:24

Rosberg maradhat a Mercedesnél, mint márkanagykövet

Ennek ellenére egy haverja Ferrarijával kapták rajta

Vámosi Péter

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Egyre valószínűbb, hogy Nico Rosberg továbbra is a Mercedes alkalmazottja lesz, mint a márkának a nagykövete. A német pilóta sokkolta a Forma-1 rajongókat, amikor tavaly 5 nappal a világbajnoki címének a megszerzése után bejelentette, hogy visszavonul.

Most azonban lefülelték Rosberget, amint egy LaFerrarit tankol épp, és már be is indultak a találgatások arról, hogy otthagyja a német autógyárat teljesen. Az Auto Bild kérdésére válaszolva Rosberg gyorsan tisztázta is a helyzetet: "Igen, a fotón valóban én vagyok, de sajnálatos módon az autó az az egyik haveromé, aki épp akkor fizetett a tankolásért."

A Sport Bild úgy tudja, hogy Rosberg maradhat a Mercedesnél nagyköveti szerepben 2017-ben, hiszen hivatalosan ő a sport regnáló világbajnoka.

Nico Rosberg goes to " target="_blank"">#F1 world champion win his dream car ... no Mercedes @Ferrari @ScuderiaFerrari @Seb5 #redseason #ALLACCESS pic.twitter.com/yWzsD9rD8n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!