Vb2022

2022.11.22. 17:37

Romário levelet írt Neymarnak

Az 1994-ben világbajnok brazil labdarúgó-válogatott legendás csatára, Romário nyílt levélben bíztatta a katari vb-n szereplő, Neymar fémjelezte honfitársait, akik arra készülnek, hogy megszerzik Brazília hatodik vb-trófeáját.

MTI

A levelet, melynek címe "Neymarnak", a The Players Tribune című internetes szaklap jelentette meg, s ebben a jelenleg politikusként dolgozó 56 éves ex-futballista úgy fogalmazott, eljött Neymar ideje.
    "Senki nem érdemli meg Nálad jobban, hogy hazahozd a hatodik vb-trófeát. Bízom benned. Helyesebben, egész Brazília bízik benned" - írta Romário.
    "Pontosan tudom, hogy most hogyan érzed Magad. Csak add önmagad, bármilyen módon is kritizálnak az emberek" - üzent Neymarnak Romário, aki hozzátette, a média, a szurkolók és az ellenfelek csak akkor csodálják a brazilokat, ha úgy érzik, megfelelő a hozzáállásuk.
    "Te pedig pontosan tudod, hogy ezt a csodálatot hol vívhatod ki Magadnak, nem? A pályán!" - fogalmazott Romário.
    A végső győzelemre is esélyesnek tartott brazilok csütörtökön, Szerbia ellen kezdik meg szereplésüket a vb-n, majd hétfőn Svájccal, jövő pénteken pedig Kamerunnal találkoznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!