Foci

2006.07.05. 02:27

Érmes Lurkó-csapatok

Kitettek magukért a Lurkó UFC korosztályos csapatai az Ausztriában megrendezett labdarúgótornákon. A legjobban az U7-esek szerepeltek nyolc csapat ver ...

Mórocz Zsolt

Kitettek magukért a Lurkó UFC korosztályos csapatai az Ausztriában megrendezett labdarúgótornákon. A legjobban az U7-esek szerepeltek nyolc csapat versengéséből kerültek ki győztesen úgy, hogy a döntőben az 1. SC Fe-lixdorf ellen 22-re végeztek, majd büntetőkkel 32 arányban jobbnak bizonyultak. Az U8-as korosztály 16 csapat közül a harmadik helyet szerezte meg. Az U9-esek 20 csapatos versenyében a dogobó második fokára állhattak fel a vasiak, miután a döntőben szoros csatában 10 arányban alulmaradtak az osztrák Favoriten AC-vel szemben. Az U10-eseknél 17 csapat indult. A Lurkó UFC I. csapata a második helyen végzett a Videoton elleni döntő 10-ás fehérvári vezetésnél a nagy eső miatt félbeszakadt, és kilátástalan volt a mérkőzés folytatása. A második csapat Vas megye válogatottja néven indult, és a fiúk harmadikként zárták a tornát. Hasonlóan szerepelt az U11-es korosztály. A Lurkó I. a második helyen végzett, miután a döntőben szintén a Videotontól szenvedett vereséget, míg a fakó - megyeválogatott néven - bronzérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!