Foci

2007.07.02. 02:28

Tisztes helytállás

Ober Ramstadt (gz) - Erős nemzetközi tornán van túl a közelmúltban alakult Grundball PFC U10-es korosztályú labdarúgócsapata.

Gergácz Zoltán

A németországi Ober Ramstadt városában rangos labdarúgótornát rendeztek 16 fős csapatokkal az U10-es korosztály részére, amelyen Németország, Anglia, Franciaország, Dánia és Hollandia élcsapatainak utánpótlásgárdái indultak. A magyar színeket - elsősorban rutinszerzés céljából - a nemrégiben alakult szombathelyi Grundball PFC képviselte. A nyolcas csoportban a vasi gárda kicsit megilletődött játékkal - 1 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség - a 7. helyet szerezte meg, ezzel az alsó ágra került. A folytatás aztán már jobban sikerült: 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, és ezzel az erős, 32 csapatos mezőnyben a 23. helyet szerezték meg a vasiak. A csoportbeli sikertelenségükre némi mentség, hogy erős gárdákat kaptak a selejtezőben: a torna végső sorendjében az 1-6 helyezettből négy is a csoportjukból indult. (A győztes Hannovertől 2:0-ra kaptak ki.) A csapattagok: Varga Soma, Sipos Gergő, Peiml Máté, Horváth Levente, Hedari Dávid, Horváth Alex, Weininger Robertó, Varga Bálint, Héra Csanád, Sipos Bence, Kőris Krisztián, Tóth Máté, Vargovics Gergő, edző: Bánhegyi Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!