Foci

2009.01.02. 03:29

Szilveszter-kupa: a főszereplők nyilatkozatai

Szombathely - A KLSE-Rum Takarékszövetkezet csapatának győzelmével zárult az Aruba Játékterem Szilveszter Kupa öregfiúk teremlabdarúgótorna döntője.

Gergácz Zoltán

Az öregfiúk után a felnőtt mezőny lépett pályára. A tornán a győztes Café Róma portása, Kovács Gábor érdemelte ki a legjobb kapus címet, a legjobb mezőnyjátékos Koronczai Roland (Admirál Casinó), a gólkirály Koman Vladimir (Buntstift) lett. Utóbbi kettő odaítélése nem kis ellenérzést váltott ki a többi csapatnál. Koronczai korán lesérült, s a négyes döntőben már pályára sem lépett. Koman pedig holtversenyben lett gólkirály Gaál Bálinttal, de utóbbiról megfeledkeztek. Érdeklődésünkre Gerencsér Tibor, a versenybizottság vezetője elmondta, hogy csupán egy díjuk volt, s annak odaítéléséről sorsolással döntöttek. Ez pedig Komannak kedvezett.

Koman Vladimir: - A Seria B-ben szereplő olasz Avellino játékosa vagyok. Jó idényt zártam: kilenc találkozón jutottam játéklehetőséghez, ebből hétszer kezdőként, és egy gólt is lőttem. A csapatomnál célkitűzés a bentmaradás. A bajnokság eleje döcögősen indult, de most már sínen vagyunk. A csapat a 4-4-2, vagy a 4-4-1-1 hadrendben játszik. Én többnyire a csatárunk mögött, vagy baloldalt kapok lehetőséget. Január 2-án már tréning lesz, 12-én pedig bajnoki. Hajtós kis torna volt. Kozmor Ákos régi barátom, korábban együtt is játszottunk, ő hívott meg a kőszegi csapatba. Jó kis csapatunk volt, elégedett vagyok a helyezésünkkel.

Koronczai Roland: - Korábban Ausztriában játszottam, majd tavaly nyáron hazajöttem és az NB III-as Sárvár SC-be igazoltam. Nem panaszkodom, jól megy a játék, s a kapuba is sokszor beköszönök. Nagy csalódás, hogy csapatom most nem jutott a döntőbe. Engem lepett meg a legjobban, hogy különdíjas lettem. A kieséses kör második meccsén, a Buntstift ellen megsérültem, a Loki-Bau elleni elődöntőn már csak öt percet tudtam vállalni. Nagyot hibáztunk, mert vezettünk 3:1-re, de büntetőkkel búcsúztunk. A Café megérdemelten lett bajnok, bár szerencséjük is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!