Foci

2009.02.04. 03:28

Nem ment a Vas megyeieknek

<b>Beled </b> - A hagyományos beledi teremtornán a negyedik helyen végzett a Répcelak NB III-as labdarúgócsapata, a megyei II-es Kenyeri utolsó lett.

Pum András

A hatcsapatos viadalon két csoportba osztották az együtteseket: az elsőbe a Beled, a szlovák Imely és a Rábakecöl, a másodikba a Répcelak, a Kenyeri és a Répcementi együttese került. A vasi érdekeltségű csoportban a Répcelak 2:1-re, a Kenyeri 4:0-ra kikapott a Répcementitől, míg a Répcelak-Kenyeri összecsapás az NB III-as alakulat 3:0-s sikerét hozta. Következtek a helyosztók, a hetedik helyért vívott találkozón: Rábakecöl-Kenyeri 5:3. A harmadik helyért rendezett összecsapáson a Répcelak-Beled találkozó 2:2-es döntetlennel zárult, hetesekkel 3:2-re a házigazdák győztek. A döntőben: Répcementi-Imely 5:4. A vasi együttesek egy különdíjat hoztak haza, a torna legjobb kapusának a répcelaki Heinrich Márkot választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!