Foci

2009.02.02. 03:29

Nem született gól

<b>Belek </b> - A Szombathelyi Haladás Törökországban edzőtáborozó labdarúgócsapata szombaton az osztrák élvonalbeli Sturm Graz gárdájával játszott felkészülési mérkőzést (0:0).

Tóth Gábor

Szombathelyi Haladás- SK Puntigamer Sturm Graz 0:0. - Belek, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa (Gőcze, 55.) - Csontos, Balassa, Guzmics, Tóth P. - Simon Á. (Iszlai, 55.), Molnár (Kovács I., 68.), Vörös - Simon A. (Skriba, 55.), Kenesei (Oross 55.), Sipos (Rácz, 59.). Edző: Csertői Aurél.

A szombathelyi csapat harmadik törökországi edzőmérkőzéséről hiányzott a lágyéksérüléssel bajlódó Rajos Gábor, a combizomhúzódást szenvedő Schimmer Szabolcs, valamint a csonthártyagyulladással kínlódó Tóth Norbert. Pályára lépett viszont a sérüléséből lassan felépülő Kenesei Krisztán és Sipos Norbert.

A 14. percben Sipos bal oldali centerezését Kenesei hét méterről fejelte kapura, ám a léc alá tartó labdát bravúrral védte az osztrákok kapusa, Kobras. A 26. percben újabb szombathelyi gólszerzési lehetőség maradt ki: Kenesei 20 méteres szabadrúgása a felső lécen csattant. A második félidőben a Haladás már nem tudott igazi helyzetet kialakítani. Az első 45 perc kiegyenlített meccset hozott, fordulás után viszont az osztrákok akarata érvényesült, de a hajrában az egyre több fiatalt felvonultató vasi alakulat jól állta a sarat. Kemény meccset játszottak a felek, a vasiaktól például Tóth Péter, Simon Ádám és Sipos Norbert kapott sárga lapot.

- A szerencsénknek és a lelkesedésünknek köszönhetjük az egy pontot. A Sturm játéka dominált a mai mérkőzésen - értékelt Csertői Aurél vezetőedző.

A zöld-fehérek utolsó felkészülési mérkőzésüket ma, a cseh első osztályban szereplő Mlade Boleslav ellen játsszák Törökországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!