Foci

2009.02.23. 03:28

Ovifoci: idén a Gazdag Erzsi nyert

<b>Szombathely </b> - A Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény az idén is megrendezte Szombathely és környéke óvodásai számára a Váci Ovis Foci Kupát.

Tóth Gábor

A hagyományos - a sorban immár 11. alkalommal megrendezett - Váci Ovis Foci Kupa megnyitóján Horváth Sándor, az Illés Béla Futball Akadémia technikai igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte, hogy a rendezvény célja a fociban tehetséges kisgyerekek felkutatása, majd számukra az intézmény - Mikos Tamás testnevelő-futballedző - segítségével versenyzési, fejlődési lehetőséget biztosítani.

Az idei hatcsapatos, remek hangulatú erőpróbát a Gazdag Erzsi Óvoda futballistapalántái nyerték. A győztes csapat tagjai: Auer Ákos, Babócsi Adrián, Harrach Barna, Hernáth Attila, Márffi Dániel, Nagy Kristóf, Pásztor Mátyás. Másodikként a Lukácsháza, harmadikként a Loconc Utcai Óvoda ovisai végeztek. A szervezők rengeteg különdíjjal jutalmazták a gyerekeket. Harrach Barna lett a gólkirály, Auer Ákos a legjobb játékos, Krancz Ábel a legtechnikásabb játékos, Tóth Barnabás a legjobb kapus, Kövesdi Zoltán a legsportszerűbb játékos, Babócsi Balázs a legjobb csatár, Kovács Bence a legügyesebb játékos és Fördős Beatrix a legügyesebb lány. A megjelentek egyetértettek abban, hogy jövőre sem maradhat el a torna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!