Foci

2009.04.23. 02:26

Az U19 női labdarúgó válogatott az angolok ellen kezdi a selejtezőt

Pápa, Gyirmót - Az U19-es lány labdarúgó-válogatott ma Anglia ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben.

Vastag Nándor

Az Eb-selejtező elitkörében hat csoportban lesznek mérkőzések; az egyik négyes küzdelmeit Pápán és Gyirmóton rendezik. A magyar válogatott az első selejtezőkört az oroszokat, a bosnyákokat és a moldávokat megelőzve nyerte, s talán most is lehet keresnivalója. 

A lányainknak azért nem lesz könnyű dolguk, mert a jó játékerőt képviselő angolok, finnek és spanyolok ellen kell pályára lépniük - a csoportokból az elsők, valamint a másodikak közül a legjobb mutatóval rendelkező jut ki a július 13-25-e között Fehér-oroszországban rendezendő Eb-re. A Turtóczki Sándor által felkészített csapatnak a Viktória három játékosa, Papp Dóra, Szuh Erika és Marsai Nikolett is a tagja.

A program. Csütörtök, Pápa, 14.30: Magyarország- Anglia. Gyirmót, 17.30: Spanyolország-Finnország. Szombat, Pápa, 14.30: Anglia-Spanyolország. Gyirmót, 17.30: Magyarország- Finnország. Kedd, Gyirmót, 15.30: Magyarország-Spanyolország. Pápa, 15.30: Finnország-Anglia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!