Foci

2009.04.24. 02:29

Világsztárok ellen játszott Sipos Norbert

Budapest, Szombathely - Nem minden labdarúgó mondhatja el magáról, hogy aranylabdások, BL-győztesek ellen lépett pályára. Sipos Nobert viszont igen: a Haladás focistája szerdán az AC Milan ellen szereplő Magyar Ligaválogatott tagja volt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Sipos Norbert remek teljesítményel rukkolt elő a gálamérkőzésen, nem véletlenül hagyta őt 90 percig a pályán Mészöly Géza, a ligaválogatott edzője. A Haladás focistája a tőle megszokott módon zakatolt föl-le a bal szélen. Nem ijedt meg a neves ellenfelektől, harcosan futballozott, volt néhány remek elfutása, beadása.

- Csodálatos élmény volt a mérkőzés, nem mindennap futballozhat az ember valódi világsztárok ellen - jelezte Sipos Norbert. - Szép gesztus volt az olaszoktól, hogy valamennyi ászukat elhozták Budapestre. Érdekes, hogy jóval alacsonyabbak a Milan játékosai, mint gondoltam. Az első félidőben szerintem kifejezetten jól játszottunk, gyönyörű gólt rúgtunk, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az olaszoknak. A szünetben klubjaik kérésére lecserélték az újpesti és a debreceni játékosokat, így a második félidőben már visszaesett a teljesítményünk. A 3:2-es vereséggel még úgy-ahogy kiegyeztem volna, az 5:2 miatt viszont csalódott vagyok. A Milanból személy szerint Ronaldinho és Kaka játéka tetszett legjobban, igaz, gálameccs lévén sem ők, sem a többiek nem adták ki a maximumot. Emberileg normálisak voltak a Milan játékosai, semmi sztárallűrt nem vettem észre rajtuk. A meccs végén nem nagyon volt lehetőség mezcserére, valószínűleg a sztárok már korábban elígérték a dresszeiket. Nekem azonban a brazil jobbhátvéd Mattionival végül sikerült mezt cserélnem. Ami a saját játékomat illeti: nem voltam teljesen elégedett a teljesítményemmel, akadt egy-két elszórt labdám, de igyekeztem meghálálni a bizalmat.

Érdemes megjegyezni: a Milan elleni gálamérkőzésen még három Szombathelyen nevelkedett futballista lépett pályára: Németh Gábor (Vasas), Horváth András (ZTE) és Bori Gábor (Újpest).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!