Foci

2009.05.01. 07:29

A Honvédot fogadja a Haladás

Szombathely - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában, pénteken, 19 órás kezdéssel a Haladás a Bp. Honvéd együttesét fogadja. A papírforma szombathelyi sikert ígér.

Tóth Gábor

A Haladás futballistái az elmúlt két fordulóban elért két győzelmükkel talán kiengesztelték elégedetlen szurkolótáborukat - a REAC Szombathelyen (1:0), a Kaposvár hazai pályán (2:3) hajtott fejet. Pénteken a Honvédot fogadják a zöld-fehérek, egy olyan ellenfelet, amely ellen folytatható a győzelmi széria. Márpedig azért, mert a fővárosiak mély gödörben vannak: a tabella 12. helyéről (7 győzelem, 8 döntetlen, 9 vereség) várják a meccset, legutóbb pedig hazai pályán kaptak ki (0:2) az abszolút kieső Siófoktól. Összegezve: a papírforma, és a pillanatnyi forma is Haladás-sikert ígér. Októberben a fővárosban, a Bozsik-stadionban a szombathelyiek bizonyultak jobbnak Sipos Norbert bombagóljával.

- Volt néhány rossz meccsünk az ősszel, de úgy tűnik, hogy kezdünk magunkra találni - fogalmazott Tóth Péter, a Haladás kapitánya. - A REAC elleni nyögvenyelős sikerünknek csak most van igazán értéke, most, hogy idegenben legyőztük a Kaposvárt. Úgy érzem, hogy a társaság most együtt van, és végre ismét jönnek az eredmények. A Honvédot mindenki verhető ellenfélnek tartja, de nem szabad lebecsülnünk őket, ugyanis elég jó a keretük, nem tudom, hogy miért gyengélkednek. Hazai pályán természetesen győzelemre törünk.

Sérülés miatt Molnár és Andorka, eltiltás miatt Rajos nem játszik. A várható kezdőcsapat: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Kovács Zs., Iszlai, Vörös - Oross, Kenesei, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!