Foci

2009.06.16. 15:55

A püspökmolnári futballcsapat bevállalta

Püspökmolnári - Egy hete még bizonytalan volt, hogy a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Déli-ágának bajnoka, a Püspökmolnári vállalja-e a megyei II-t. Nos, a molnáriak azóta döntöttek: három év szünet után irány egy osztállyal feljebb!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Annak ellenére, hogy a püspökmolnári labdarúgók toronymagasan megnyerték a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjának Déli-csoportját, nem volt biztos, hogy valóban elindulnak-e egy osztállyal feljebb. A klub elnöke, Varga Lajos ugyanis attól tartott, hogy a meghatározó labdarúgók távoznak a bajnokcsapattól, úgy pedig vajmi kevés értelme lett volna eggyel feljebb lépni. A kérdőjelek kiegyenesedtek: a püspökmolnáriak bevállalják a megyei II. osztályt.
- Múlt pénteken volt a díjátadással egybekötött bankettunk, ahol sokmindent tisztáztunk, szerencsére úgy fest, hogy egyben marad a csapat - jelezte Varga Lajos. - Csupán Horváth II. Bálint távozik a csapattól, ő a szintén távozó edzőnk, Horváth Imre fia. Márpedig ha így egyben tudjuk tartani a csapatot, akkor nyugodtan belevághatunk a megyei II-es szereplésbe is. Ráadásul két-három játékost is szeretnénk igazolni, neveket most nem mondanék, mindenesetre megyei I-es és megyei II-es játékos egyaránt akad a kiszemeltek között. Trénernek pedig játékosunkat, Kovács Zsoltot szeretnénk megnyerni, reméljük, hogy Zsolti beadja a derekát, hiszen abszolút alkalmas személy lenne erre a posztra. 

- Ami a bajnokságot illeti: még ha a Bozzai elleni zárómeccset el is rontottuk, akkor is 17 pontot vertünk a második helyezettre, 26 összecsapáson nem kevesebb mint 146 gólt rúgtunk és mindössze 15-öt kaptunk, azt hiszem a számok önmagukért felelnek. Tulajdonképpen nem volt gyenge láncszeme az együttesnek. Nem akarom megbántani a többi csapatot, de nagyképűség nélkül mondhatom,  hogy a Püspökmolnári kiemelkedett a mezőnyből, örülök, hogy harmadik nekifutásra végül sikerült feljutnunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!