Foci

2009.09.15. 21:20

Másfél milliós büntetés a Fradinak, 300 ezret fizet a Videoton a nyírségi balhéért

Budapest - Másfél millió forintos pénzbírságot szabott ki a Ferencvárosra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén.

MTI

Az MLSZ honlapja szerint az élvonalba idén visszajutott klubot - mint visszaesőt - az MTK Budapest elleni mérkőzésen tapasztalt rendezési hiányosságok és a szurkolók rendzavarásai miatt büntette meg a testület.
    
Az fb ugyanakkor az érintettek meghallgatása után elengedte a Kaposvárra korábban kirótt 100.000 forintos büntetést, amelyet még a Ferencváros elleni bajnoki találkozó rendezési hiányosságai miatt szabott ki, de a sportszervezetet továbbra is arra kötelezte, hogy következő hazai mérkőzésén 15 fővel növelje meg a rendezői létszámot, továbbá fogadjon szövetségi ellenőrt.
    
A bizottság a Nyíregyháza-Videoton mérkőzéssel kapcsolatban a vendégeket - visszaesőként - szurkolóinak rendzavarása miatt 300.000 forint pénzbüntetés befizetésére kötelezte. 
    
A hétvégén kiállított futballisták közül Lippai Ákos (Diósgyőr) két, míg Yves Simplice Mboussi (Nyíregyháza) - visszaesőként - három bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!