Foci

2009.10.28. 17:02

Barnsley-szurkoló lőtt bombagólt a Manchester Unitednek (Videóval)

Kipasszolták a Barnsley-drukkerek a Manchester United a kapusát a keddi kupameccs utolsó perceiben, és egyikük bombagólt lőtt. A szurkolók a szünetben is alakítottak, megrohamozták a büfét és megdobálták a rendőröket.

Vas Népe

A Barnsley - Manchester United Ligakupa-meccs 91. percében 0:2-es állásnál szépítettek a hazai szurkolók: két drukker berohant a pályára, remek összjátékkal kipasszolták a kapust, majd egyikük az ötösről a léc alá bombázott.

A meccsen nem ez volt az egyetlen incidens, a két csapat drukkerei a szünetben megrohamozták és kifosztották a büfét, majd összecsaptak a rendfenntartókkal. Az MTI értésülései szerint vizsgálatot indított a rendőrség a Manchester United és a másodosztályú Barnsley labdarúgócsapatainak szurkolói ellen, akiket azzal vádolnak, hogy jelentős károkat okoztak a stadion egyik büféjében, és pénzt loptak a kasszából.

A hatóság összesen nyolc drukkert, négy United- és négy Barnsley-szimpatizánst vett őrizetbe, akik ételt és italt, valamint pénzt vittek el az összecsapás félidejében az Oakwell Stadion egyik büféjéből.
   
A rendőrségi jelentések szerint a kiszolgáló személyzet nyolc tagjának el kellett barikádoznia magát a tomboló szurkolók elől, a drukkerek műanyag palackokkal dobálták meg az intézkedő rendőröket és a biztonsági személyzetet is.
   
A Barnsley a jelentős anyagi károk miatt szintén vizsgálatot indított, és a tévéfelvételek segítségével igyekszik azonosítani a gyanúsítottakat. A mérkőzést a Manchester nyerte 2-0-ra és ezzel bejutott a nyolc közé.

A drukker parádés összejátéka:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!