Foci

2009.10.19. 02:28

Keserves Viktória győzelem

Gyenge támadójátéka miatt csak a finisben, ajándék büntetőből szerzett góllal sikerült itthon tartania a Viktória női labdarúgócsapatának a három pontot a Győri Dózsa ellenében.

Vastag Nándor

20. perc: A felezővonaltól Soproni vágta előre a labdát, Jakab R. lekezelte, majd a tétovázó hazai védők között betört a 16-oson belülre, és nyolc méterről a kapu közepébe lőtt (1:1).

28. perc: Formás Viktória- támadást követően a felívelt labda a 16-oson belül felpattant Szücs kezére, Kovács játékvezető továbbot intett.

41. perc: Megyeri vehette volna be gyors egymásutánban kétszer is az ötösről Bősze kapuját, de előbb lábbal, majd fejjel hibázott.

62. perc: Szuh került ziccerbe, de 16 méterről csúnyán fölé lőtt.

80. perc: Megyeri két jó csel után 10 méterről lőtt, Bősze bravúrral mentett.

88. perc: Szuh átadásával Tóth G. tört be a 16-oson belülre, Jakab P. szorongatta. Szabálytalanság nem történt, de harsant a bírói síp. Nem kis meglepetésre 11-est ítélt Kovács játékvezető. A büntetőt Tóth G. magabiztosan értékesítette (2:1).

92. perc: Finta szánta el magát lövésre, jó 25 méterről, Szvorda a kapufa segítségével mentett.

A mérkőzés nagy részét a hazaiak uralták, az elpuskázott lehetőségeik miatt mégis csak az ajándéknak köszönhetik a győzelmüket. A vendég győriek a mezőnyben ügyesen adogattak, ám kapura alig-alig jelentettek veszélyt.

Markó Edina: - Egyelőre keressük a formánkat, a mai mérkőzésen is csak nehezen sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Viktória FC Szombathely-Győri Dózsa 2:1 (1:1). - Király Sportlétesítmény, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács G.

Viktória: Szvorda - Papp D. (Borbély, 70.), Tálosi, Horváth N., Tóth E. - Megyeri (Tóth K., 90.), Rácz, TÓTH A. (Marsai, 55.) - Szarvas, SZUH, TÓTH G. Edző: Markó Eda.

Győr: Bősze - Szalkai, SZÓRÁDI, SOPRONI, Szücs - Jakab R., Jakab P., Tóközi, PINTÉR - Kopácsi (Nagy, 46.), Csuti (Finta, 71.). Edző: Vígh Zsolt.

Gólszerzők: Szarvas a 11., Tóth G. (11-esből) a 88., illetve Jakab R. a 20. percben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!