Foci

2010.02.15. 22:37

Vasas: nincsen szerződés az olasz befektetőjelölttel

Nem értékesítette a felnőtt labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság 99 százalékos tulajdonrészét és elállt a szerződés aláírásától a Vasas SC.

MTI

A klub honlapján megjelent hétfői közlemény szerint a befektetőjelölt képviselője, Adriano Coppa további időt és halasztást kért a Vasas vezetésétől, az elnökség azonban úgy döntött, hogy eláll a megállapodástól, mert a partner nem teljesítette szerződéses kötelezettségét.

"Természetesen amennyiben a vevőjelölt kész aláírni a jövőben változatlan feltételek mellett egy új szerződést és az egyesület elnöksége ezt elfogadja, akkor megtörténhet az értékesítés az Adriano Coppa által képviselt cég felé" - áll a közleményben.

Az angyalföldi egyesület 2009. november 26-án kötött előszerződést az olasz befektetőjelölttel, majd idén január 15-én a felek közös megegyezéssel 2010. február 15-ig hosszabbították meg a végleges aláírás dátumának határidejét.

A közlemény szerint Giovanni Dellacasa vezetőedző és Mauro Bressan sportigazgató tovább folytatják a munkát a futballcsapatnál annak ellenére, hogy a befektetőjelölt kérésére érkeztek a Vasashoz.

"Biztosan sokan várták, hogy ma bejelentjük az eladás végleges lezárását, ezért lehetséges, hogy a mai hírt ismételten csalódásként élik meg - fogalmazott Markovits László ügyvezető elnök. - Mi sem örülünk ennek, és nem is vagyunk egy véleményen a vevőjelölttel, álláspontunk szerint a végleges szerződésben minden, esetlegesen nyitott kérdést megnyugtatóan lehetne rendezni."

Markovits hozzátette, hogy a befektetőjelölt által felkért szakmai stáb jó munkát végzett, a csapat Törökországban edzőtáborozhatott, az új igazolásokkal erősödött az alakulat, így jó esély van rá, hogy a gárda eredményesen szerepel majd a tavaszi idényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!