Foci

2011.07.24. 11:20

Labdarúgás: négy város tornája celldömölki győzelemmel

Lentiben rendezték idén a Négy város tornáját, melyen két vasi csapat, a Körmend és a Celldömölk vívta a döntő csatát. A vándorserleget a Celldömölk vihette haza.

Gyuricza Ferenc

Az idén már harminckettedik alkalommal megrendezett Négy város tornáján hagyományosan azok a dunántúli települések vesznek részt, amelyek 1979-ben nyertek városi rangot. Zala megyéből Lenti, Vasból a Celldömölk és Körmend, illetve Somogyból a Barcs – írja laptársunk, a Zalai Hírlap.

Az említett települések vetésforgó rendszerben szervezik meg a tornát, a házigazda feladatait Lenti látta el, mely pénteken este szoros küzdelemben ugyan, de egy góllal alulmaradt a Celldömölkkel szemben. A másik mérkőzésen a Körmend büntetőkkel verte a Barcs csapatát, így a döntőbe a két vasi csapat került, ahol a Celldömölk 4-2 arányban bizonyult jobbnak. A legjobb mezőnyjátékos címét a győztes csapat tagja, Győrvári Gábor érdemelte ki, a legjobb kapus a körmendi Táncsics András, a torna gólkirálya pedig a négy találatot elért barcsi Horváth Péter lett. A legjobb hazai játékosnak Tóth Bencét választották.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!