Foci

2012.03.02. 03:27

Algarve Kupa: Sipos góljával nyert a női labdarúgó válogatott

A női labdarúgó-válogatott győzelemmel kezdte meg szereplését a Portugáliában zajló felkészülési tornán, az Algarve Kupán.

Vastag Nándor

Az első csoportmérkőzésen a Szőcs - Szabó, Szeitl, Tálosi, Gál - Smuczer, Rácz - Dombai-Nagy (Csiszár, 63.), Pádár (Papp D., 85.), Sipos (Szuh, 70.) - Vágó (Tóth A., 78.) összeállításban játszó válogatott 1-0-ra nyert Írország ellen. A győztes gólt a 2. percben a Viktória-Trend Optika FC játékosai hozták össze: egy bal oldali támadás végén Rácz passzából Sipos üresen tört kapura és nem hibázta el a ziccert. A folytatásban az írek nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de a második félidőben már egyértelműen a magyarok kezébe került az irányítás, ám a helyzeteiket az ellenfélhez hasonlóan elhibázták. Összességében a Kiss László által irányított együttes megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. A magyar válogatott ma a házigazda Portugáliával játszik, mely Walestől szenvedett 1-0-s vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!