Foci

2012.08.24. 16:51

Jól fociztak a fiatalok

Jennersdorf - Nemzetközi, utánpótláskorú csapatoknak kiírt tornát nyert meg Ausztriában a Lurkó UFC U9-es labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

A jennersdorfi hagyományos tornán négy ország - Ausztria, Magyarország, Románia, Ukrajna - nyolc csapata vett részt (6+1 fő, 1x12 perc). A szombathelyi, vasi színeket a Lurkó UFC U9-es csapata képviselte - méghozzá igen eredményesen. A lurkós srácok a csoportmeccseken az Oberneunkirchen (3-1), a Güssing (8-0), az Arad II. (4-1) és a Grosswilfersdorf (4-1) gárdáját is legyőzték. A fináléba így csoportgyőztesként jutottak, a másik négyes legjobbja, az Adrad I. társaságában. A kiélezett döntőt a szombathelyiek 1-0-ra megnyerték.

- A csapat végig kiegyensúlyozott, jó teljesítmény nyújtott, megérdemelten nyert aranyérmet - értékelt Szűcs János edző, aki két ifjú futballistát,   Bolla Bencét és Tama Gergőt külön kiemelt remeklő csapatából.

A tornagyőztes csapat névsora: Vígh Patrik, Király Ármin, Szabó Bence, Bolla Bence, Kovács Péter, Tama Gergő, Horváth Kristóf, Vörös Bálint, Knizs Olivér, Bögöly Barnabás, Németh Barnabás, Biácsi  Milán  játékosok, Szűcs János, Molnár Gábor edzők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!