Foci

2013.12.18. 09:08

Tizenötödik Mikulás Kupa

Szombathely - Az idén jubileumi teremlabdarúgó tornát rendezhetett Szombathelyen a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület.

Az első kispályás összecsapásra 1999-ben került sor, majd ezt követően minden évben találkoztak a csapatok. Az idén a fő szervező, a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület a Haladás VSE munkacsarnokában hívta a rendőröket.

Az idei kiírásra tizenöt csapat jelentkezett, akik közül a befutó az egész napos küzdelmek végén vehette át a vándorkupát. A tizenöt éves serlegen hosszasan sorjáznak a korábbi győztes csapatok nevei. A vasváriak, valamint a szombathelyi nyomozók például már háromszor nyerték el. Az idén a Körmendi Rendőrkapitányság első csapata vihette haza az IPA Szombathely gárdája és a harmadik, szintén körmendi csapat elől. A torna gólkirálya címét Kurucz Adám (Körmend Rk. I.), a torna legjobb kapusáét pedig Kovács Péter (IPA Szombathely) nyerte el.

A rendezvényt Szombathely Önkormányzata, a Haladás VSE labdarúgócsapata, a Körmend Közbiztonságáért Közalapítvány, a Rendőrökért Közbiztonsági Alapítvány és a rendőrkapitányságok díjak felajánlásával támogatták.

A sportszerű és jó hangulatú, sokszor izgalmas jubileumi Mikulás Kupát tombolasorsolással és süteményezéssel zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!