Foci

2014.12.10. 18:38

Nádasdy Kupa teremfoci iskolásoknak

Sárvár - A Nádasdy SE és Sárvár diáksport bizottsága 33. alkalommal rendezte meg a Nádasdy Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Horváth Erika

Az idei évben három korcsoport labdarúgócsapatai mérkőztek meg az értékes díjakért. Mindhárom kategóriában hat csapat vívott körmérkőzést.

Az I. korcsoportosok Vörös Tibor emlékversenye kiélezett, olykor fölöttébb színvonalas találkozókat hozott. A győztes a házigazda Nádasdy I. csapata lett a szintén sárvári Gárdonyi és a 2000 Celldömölk ULC előtt. Legjobb kapus: Rédecsi Mikán (Kék Sünik). Legjobb védő: Gáncs Győző (Gárdonyi). Legjobb játékos: Szabó Bálint (2000 Celldömölk). Gólkirály: Radó Máté (Nádasdy) és Horváth Kornél (Nádasdy). Legjobb hazai játékos: Sinka András.

A II. korcsoportosok a Nádasdy-Fülöp Tekéző Kupáért csatáztak. Az elsőségért járó serleget megérdemelten nyerte el a balatonfüredi Radnóti csapata, a második a Nádasdy, a harmadik a körmendi Kék Sünik ULC lett. Legjobb játékos: Horváth Csongor (Nádasdy) és Dömötör Máté (Radnóti). Gólkirály: Leidl Ákos (Radnóti). Legjobb hazai játékos: Baranyai Dániel.

A III. korcsoportosok, 5–6. osztályosok Nádasdy-Stoffer Kupáján a kiválóan játszó 2000 Celldömölki ULC bizonyult a legjobbnak a Nádasdy és a Kék Sünik előtt. Legjobb kapus: Szarka Levente (Nádasdy). Legjobb játékos: Péter Márk (2000 Celldömölk). Gólkirály: Ments Szilárd (Bő). Legjobb hazai  játékos: Fülöp Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!