Foci

2015.06.07. 18:36

NB III.: nem sikerült az utolsó mérkőzés - Nagyatádon maradt alul a Sárvár gárdája

Nagyatád - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó, 30. fordulójában a Sárvár a Nagyatád vendégeként szenvedett fájó vereséget.

Tóth Gábor

Nagyatádi FC -Sárvár FC 3-0 (1-0). Nagyatád, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos K.

Sárvár: Osvald - CSÁKVÁRI, HORVÁTH A., Rózsa, Ambrus - Szemes (Kocsis, 65.), Rajos (Szabó P., 72.) P., Mavolo (Csernák, 65.), Potyi, Tóth L. - Koronczai. Edző: Takács Gábor.

Gól: Galamb (22.), Nikolics (57.), Németh E. (92.).

Csákvári Zsolt (labdával) remek játékkal rukkolt elő de hiába
Fotó: Unger Tamás

A több alapemberét nélkülöző sárvári csapat erőtlen futballal nyitott, sok hibát vétett, a házigazda diktálta a tempót. Nem is hatott meglepetésként, hogy megszerezte a vezetést. A Sárvár nem tudott újítani, jól jött számára a szünet. Fordulás után egy agresszívabb, motiváltabb sárvári csapat lépett pályára. Nyomott, ment előre az egyenlítésért a vendég, de semmi nem akart összejönni. Olyannira nem, hogy egy kontrából növelte előnyét a Nagyatád. Pedig ekkor már a vasiaknak volt több helyzetük. A végén még bekapott egy gólt a Sárvár, így fájó vereséggel zárta a szezont ugyanis egy bőven verhető ellenféllel szemben maradt alul.

Takács Gábor: - Felemás érzések kavarognak bennem. A csapat egész éves teljesítményére büszke vagyok, hiszen újoncként biztosan bentmaradtunk, 9. helyen zártunk. De ez a meccs sajnos belerondít az összképbe néhány játékosom a kelleténél korábban vette ki a nyári szabadságát.

További eredmények, 30. forduló: Diósd- Balatonfüred 4-3, Újbuda- Tatabánya 1-2, Rákosmente -Tököl 3-2, BKV Előre- Dorog 1-2, Győri ETO II.- Csepel 2-2, III. Kerület- Mosonmagyaróvár 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!