Foci

2016.10.14. 15:31

Újpesten játszik a Viktória FC

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 8. fordulójában vasárnap 15 órakor a Viktória FC az Újpesti TE otthonában lép pályára.

Pum András

A fővárosi lila-fehérek meglehetősen gyengén muzsikálnak a bajnokságban, hét meccsükből ötször kikaptak, a Honvéd (1-1) és a Kóka (3-3) ellen értek el döntetlent. Legutóbb az MTK vendégeként maradtak alul a hetedik helyen álló fővárosiak. A harmadik Viktória viszont szép győzelmi sorozatot könyvelhet el, utóbbi négy meccsét megnyerte, mindössze három gólt kapott.

- Az újonc fővárosiaknak szükségük volt egy kis időre, mire felvették az első osztály ritmusát - mondta Csordás Csaba, a Viktória vezetőedzője. - Számunkra a legutóbbi, Honvéd elleni bajnoki jó tanulópénz volt, ha nem úgy állunk egy meccshez ahogy kell, csak nyögvenyelősen nyerünk. A héten jól dolgoztak a lányok, legfontosabb, hogy győzzünk, ám sz sem mellékes, hogy tartalommal töltsük meg a játékot. Magyarics Zoé és Tóth II. Alexandra sérült. Összeállítás: - Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kun - Csidei, Siklér, Fábián - Szakonyi, Manhart, Vörös.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!