Foci

2017.04.07. 15:10

Már nem hibázhat a Viktória FC

Szombathely - A női felsőházi labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a harmadik Viktória FC a negyedik Győri ETO-t fogadja.

Pum András

Az alapszakasz mindkét gárda hazai 2-1-s sikerét hozta. A szombathelyiek 31, a győriek 24 pontot gyűjtöttek eddig. Így tehát a Viktória célja a bajnoki döntőt jelentő első két hely valamelyikének megszerzése, míg a győriek már biztosan csak a harmadik-negyedik helyért mérkőzhetnek majd. A felsőházban a Viktória az MTK vendégeként 2-1-re kikapott, majd odahaza 3-0-ra alulmaradt az FTC ellen. A győriek az FTC otthonában 5-2-es vereséget szenvedtek, majd a Rába-partján 1-1-es döntetlent játszottak az MTK-val.

A fiatal Kiss Zsófia a támadósorban kap szerepet
Fotó: Unger Tamás

- Láttam a győriek MTK elleni meccsét, és akkor is kiderült, gyors, agresszív gárda lesz az ellenfelünk - mondta Csordás Csaba, a vasiak vezetőedzője. - Nem szabad túlságosan kinyílnunk, mert remekül kontráznak. Már nem hibázhatunk, ha versenyben akarunk maradni az első két helyért, nyernünk kell. Sajnos ezúttal is kulcsembereink hiányoznak, Tálosi Szabina, Tóth Alexandra, Heike Manhart biztosan nem szerepelhet, Bíró Barbara játékára van esély.

Összeállítás: Császár - Harsányi, Fördős, Balogh, Kun - Csidei, Fábián, Siklér - Kiss Zs., Nagy V., Magyarics.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!