Foci

2007.04.28. 02:29

A Soroksár lesz a Haladás vendége

Szombathely - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában ma 19 órakor a Haladás a rossz emlékű Soroksár együttesét fogadja.

Tóth Gábor

Ősszel a Haladás könnyedén nyert 3:0-ra Soroksáron, ám a házigazda megóvta a meccset, amit zöld asztalnál végül meg is nyert - az ügy odáig fajult, hogy a szombathelyiek végül 11 pontos büntetést kaptak. Van tehát miért törleszteniük a zöld-fehéreknek. A feladat azonban nem olyan egyszerű, hiszen a Soroksár megtáltosodott tavaszra: legyőzte például a Pápát (2:1), ikszelt a Felcsúttal (0:0), megverte a Gyirmótot (1:0). A Haladás az elmúlt fordulóban kiadós pofonba futott bele Felcsúton, újabb botlást nem engedhet meg magának a bajnoki álmokat szövögető gárda.

- Nem meglepő ellenfelünk jó teljesítménye, hiszen Soroksáron télen szinte az egész keretet kicserélték - tudtuk meg Artner Tamástól, a Haladás edzőjétől. - A srácokkal a felcsúti meccset átbeszéltük, hétfő óta gőzerővel készülünk a Soroksár ellen. Nem foglalkozunk azzal, hogy riválisunk jó formában van, győzni akarunk. Ki szeretnénk engesztelni szurkolóinkat a múlt heti botlás miatt. Agresszívan fogunk futballozni. Már ellenfelünk térfelén labdát szerzünk, igyek- szünk minél gyorsabban a kapu elé érni. A futballistákban még él a soroksári meccs emléke, különösebben nem kellett motiválnom őket. Baráth sérült, és valószínűleg nem számíthatok a húzódással bajlódó Finta játékára sem. A várható kezdőcsapat: Sipos G. - Guzmics, Subicz, Balassa, Tóth P. - Nagy G., Kaj, Rajos, Sipos N. - Hegyi, Andorka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!