Foci

2009.10.07. 02:29

BL: a Viktória célja a tisztes helytállás

München, Oberhaching - Ma (18.00) a női Bajnokok Ligájában a Viktória FC Szombathely labdarúgócsapata a tisztes helytállás reményében lép pályára a Bayern München elleni visszavágón.

Vastag Nándor

A 16 közé jutásért zajló párharc múlt heti első felvonását a Bayern München 5:0-ra nyerte Szombathelyen, így a továbbjutás már eldőlt. A visszavágón a Viktória célja a tisztes helytállás, de borítékolható, nem lesz könnyű dolga a Bundesliga előző idényének ezüstérmesének otthonában. A vasiak tegnap nyolc órás buszozás után foglalták el szálláshelyüket egy oberhachingi Sportiskolában, ami 12 kilométerre van Münchentől.

- Szeretném, ha ott folytatnánk, ahol az előző mérkőzést befejeztük, a második félidőben látott bátor támadójátékkal - fogalmazott Markó Edina, a Viktória edzője. - Sokkal feljebb kell tolni a védekezésünket, a megszerzett labdákat pedig jobban meg kell tartani, valamint sokkal pontosabban és gyorsabban kell megjátszani. Mivel a tét már nem nyomaszt minket, így remélhetőleg levetkőzzük megilletődöttségünket és felszabadultan játszunk majd. Sérültünk nincs, egyedül a kapus Papp Eszter hiányzik, aki iskolai kötelezettségei miatt nem tarthatott velünk. A várható kezdőcsapat: Szvorda - Tóth E. (Kovács E.), Tálosi, Horváth N., Marsai - Tóth A., Megyeri, Rácz - Szarvas (Papp D.), Szuh, Tóth G.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!