Foci

2009.06.22. 06:00

Ellenfélre vár a Haladás az Európa-Ligában - délután sorsolnak Nyonban

Szombathely - Ma kora délután kiderül, hogy milyen ellenfelet kap az Európa-ligában a Haladása NB I-es labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

- Amennyiben az anyagi vonzatát nézem a sorsolásnak, akkor azt mondom, szerencsés lenne egy viszonylag közeli ország csapatával összekerülni - fogalmazott Tóth Miklós. - Ebben az esetben olcsóbb lenne az utazás, mint ha mondjuk Bakuba kellene repülnünk. Ráadásul a szombathelyi meccsen vendégszurkolókkal is számolhatnánk, ami ugye bevételt jelent. A szakmai dolgokat figyelembe véve Csertői Aurél vezetőedzővel egyetértésben úgy látjuk: egy nyugat-európai - luxemburgi, walesi, északír - rivális lenne a legkedvezőbb számunkra. Izgatottan várjuk tehát a sorsolást, és természetesen az európai kupakalandot.

Csak emlékeztetőül az Európa-liga első körének játéknapjait július 2-án, illetve július 9-én, a második fordulóét pedig július 16-án és 23-án rendezik.

Ami a csapattal kapcsolatos híreket illeti: a tavaly már a Haladással szóba hozott bőcsi Irhás Ignác a héten Szombathelyen készül. A szakmai stáb ugyanis kíváncsi a 24 éves középpályás teljesítményére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!