Gazdaság

2007.07.05. 02:27

Javaslatok a nyári amnézia orvoslására

Bizonyára a nagy meleg volt az oka. Másra gondolni sem merek, hiszen komoly emberekről van szó, profinak mondott politikusokról, akik közül nem egy má ...

Kiss Tamás

Kiss Péter kancelláriaminiszter mindenesetre azt állítja, hogy az MSZP-nél alaposan végigtárgyalták a koalíciós megállapodás kérdéseit, köztük az ingatlanadó- ról szólót is, mások viszont másképpen emlékeznek. Több napilap állítása szerint szocialista politikusok arról súgtak nekik, hogy az MSZP elnöksége és az országos választmány sem látott írásos előterjesztést a koalíciós szerződés kiegészítéséről, ennek nyomán felhatalmazást sem adhattak az egységes ingatlanadó bevezetését is tartalmazó szövegre.

Valaki tehát rosszul emlékszik, és valóban, nem lehetett könnyű abban a nagy melegben hideg fejjel gondolkodni, és megjegyezni mindent.

A sajnálkozás helyett azonban íme néhány megoldási javaslat a vázolt problémakörre:

1. Akinek rossz a memóriája, mindig használjon jegyzetfüzetet!

2. A politikusok is tartsák be a nagy melegben érvényes munkaegészségügyi szabályokat! Például félóránként vegyenek magukhoz hűsítő italt, illetve óránként tíz percre függesszék fel a reformgondolkodást!

3. Vegyenek ki szabadságot, akár egész nyárra is. (Ez esetben én még azt sem bánnám, ha közpénzből utaznának.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!