Gazdaság

2013.03.11. 19:47

Vas Megye Kártyával sok minden olcsóbb

Április elejéig minden hűséges olvasónk kézhez kapja azt a megye kártyát, amellyel országszerte közel kétezer helyen kedvezményesen vásárolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat.

Burkon László

A Vas Megye Kártyát rendszeresen használó olvasók az élet számos területén élvezhetik a kedvezményeket. A kártya a régi hűségkártyát váltja fel. A  megye kártyával a Vas megyei lakosok sok más mellett olcsóbban tankolhatnak országszerte az Agip kutakon, kedvezményesen vásárolhatnak a megyében egyebek mellett számítástechnikai cikkeket, ékszert, élelmiszert, ruhát, cipőt. Kedvezményesen vehetik igénybe a fogászati kezelést, a szépségápolást, vendéglátást, gyógyászatot, épületgépészetet. Lakberendezés és kegyeleti szolgáltatás terén szintén spórolhatnak.

Tehát azok az olvasók, akik legalább egy éve már előfizetők, vagy most előfizetnek, az előfizetéssel együtt nemcsak a lapot kapják meg kora reggel és harminc százalékkal olcsóbban, mintha naponta vásárolnák meg, hanem országszerte közel kétezer elfogadóhelyen több kedvezményt is igénybe vehetnek. Ügyfélszolgálatainkon szintén számos ötletet adunk például ajándék vásárláshoz a kártyával. Amellett a kedvezményadók sora folyamatosan bővül, a vásárlók egyre több pénzt takaríthatnak meg, ha figyelemmel kísérik felhívásainkat. Ajánlatos tehát sosem otthon felejteni a megye kártyát, hiszen akármerre is visz az útjuk, ennek lehetőségeit a megyén kívül, sőt, országszerte sok helyen praktikusan kihasználhatják. Egy négy tagú család így egy évben akár hatvan-nyolcvan ezer forintot is spórolhat, ha odafigyel és ott vásárol, ahol jelentős összeget takaríthat meg a megye kártya rendszeres használatával.

A Vas Megye Kártyával a megyében közel kétszáz helyen adnak kedvezményt, a megyén kívül pedig több mint 1700 helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!