Gazdaság

2013.04.08. 15:47

Mit ér a megyekártya?

Lapunk hűséges olvasói a napokban már észrevehették, hogy a megyekártyával mennyi mindenen spórolhatnak.

Nagy Ildikó

Aki sokat autózik, az hetente akár többször is tankol, érdemes tehát a kártya nyújtotta kedvezményeket a benzinkúton ugyancsak kihasználni. Annál is inkább, hiszen a statisztika szerint éves szinten fejenként átlagosan 42 ezer forintot költünk benzinre. Egy négytagú család esetében ez az összeg több mint 160 ezer forintot tesz ki egy évben. Amennyiben ott tankolunk, ahol a kártyával egy liter benzint nyolc forinttal olcsóbban vásárolhatunk, havonta lapunk több számának az árát is megtakarítjuk. Már csak ezért is megéri most előfizetőnek lenni. Nem beszélve a megyekártya és a lap nyújtotta egyéb előnyökről, például arról, hogy a helyi információ naponta házhoz érkezik.

Persze, a megyekártyával kedvezményesen vásárolhatnak például az élelmiszerüzletekben, ajándékboltokban, gépkocsi, építőanyag, iparcikk, ruházati kereskedésekben. A kártyával olcsóbb a kikapcsolódás, nyaralás, művelődés. A kártyát rendszeresen használó olvasók naponta akár több ezer forintot is megtakaríthatnak egy kis odafigyeléssel. Csupán azt kell szem előtt tartani, hogy a kártya mely üzletekben és szolgáltatóknál nyújt kedvezményt. Erről lapunk rendszeresen tájékoztatja olvasóinkat. Kedvezményt nyújtó partnereink száma egyre nő, hiszen a megyekártyát használó olvasók sokan vannak, az ő vásárlásuk tükröződik a forgalom emelkedésén is.

Használja mindennap a megyekártyáját!

Röviden a megyekártya programról:

Mi a program célja?

Elismerni és honorálni a lapjainkhoz hosszú ideje ragaszkodó olvasóink és üzleti partnereink hűségét!

Mi a Vas Megye Kártya program lényege?

A hűséges előfizetőink a Vas Népétől kapott Vas megye-kártyájukkal kedvezményesen vásárolhatnak és vehetnek igénybe szolgáltatásokat a programban részt vevő partnereinknél!

Kik kaphatnak Vas Megye Kártyát?

Automatikusan megkapja mindenki, aki már legalább egy éve előfizetőnk, vagy az, aki szerződésben vállalja, hogy legalább egy évig előfizetőnk lesz!

Hogyan kell jelentkezni a programra?

A lapunkat már legalább egy éve előfizetők automatikusan részt vesznek kedvezményprogramunkban! Partnereink kártyaelfogadó helyként csatlakozhatnak a programhoz, s ezzel akár 120 000 lehetséges vásárlójuk is lehet.

Miért jó a kártya?

Mert ezzel olvasóink a programhoz csatlakozó cégek üzleteiben előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak! A Vas Megye Kártya használatával sok tízezer forint takarítható meg, így az újság előfizetési díjának többszöröse is megtérülhet.

Vas Megye Kártya melléklet!

A Vas Népe hónap utolsó csütörtökjén megjelenő kiadványa, melyben az aktuális elfogadóhelyről tájékoztatunk.

Honnan értesülhetek még a legújabb elfogadóhelyekről?

A www.vasmegyekartya.hu, www.megyekartya.hu oldalon azonnal megtekintheti az aktuális elfogadóhelyek felsorolását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!