Haladás

2013.06.03. 12:02

Bankettet tartott a Haladás

A szombat délutáni Budapest Honvéd elleni bajnokit követően ezúttal rendhagyó módon nem egy étteremben, hanem a stadion VIP-termében tartotta évzáró bankettjét a Szombathelyi Haladás.

Pum András

A szombati, Budapest Honvéd elleni mérkőzéssel véget ért a 2012/2013-as bajnokság, a Haladás a 8. helyen zárta a szezont. A játékosok, szakmai stáb és tulajdonosok képviselő szombaton fél héttől, a tribün alatti VIP-teremben tartották évzáró bankettjüket. Meglehetősen foghíjas volt a társaság, hiszen akadtak, akik aznap este az NB II-es csapatban, Zalaegerszegen játszottak bajnokit, és a tulajdonosok, vezetők közül is többen a zalai megyeszékhely felé vették az irányt, élőben tekintették meg az ősi rivális elleni meccset.

Fotó: haladas.hu

A tulajdonosi kört ezúttal Séllei Árpád és Horváth Balázs képviselte. Egyébként rendhagyó módon június közepén, a nyári alapozás kezdete előtt egy nappal ismét bankettet tart a Haladás - az lesz a hivatalos összejövetel, amelyen már mindenki részt tud venni.

A szombat esti összejövetel azonban így is jól sikerült, erről a fotók is árulkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!