Haladás

2013.08.09. 16:07

Baleset miatt elakadt Tatánál a Haladás busza

Három kamion rohant egymásba az M1-es autópályán, egy órát vesztegelt a Szombathelyi Haladás busza.

Pum András

Nem alakul jól a Haladás fővárosi útja. Vörös Csaba technikai vezető arról tájékoztatta a vaol.hu-t, hogy egy hármas karambol - kamionok rohantak egymásba - miatt teljes útzár van az M1-es főváros felé tartó oldalán, a 67-es kilométerkőnél. Három ember sérült meg, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A dugóba belekerült a Haladás busza is, amely öt óra előtt pár perccel szabadult a fogságból, úgy, hogy a gépjárműveket a rendőrök Tatánál leterelték az autópályáról. Vörös Csabáék abban bíznak, hogy hamarosan sikerül visszatérniük az autópályára, így talán még emberi időben odaérnek a Hungária körútra.

A dolgot nehezíti, hogy még a péntek délutáni fővárosi dugón is át kell araszolniuk. A Haladás vezetői rendőri felvezetést kértek, ám kapacitáshiány miatt ezt elutasították. A technikai vezető szerint - a tévéközvetítés miatt - kevés esélye van annak, hogy elcsúsztassák a meccs 19 órás kezdési időpontját. Amint a Haladás busza befut a Hidegkuti stadionba, ismét "jelentkezünk".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!