Haladás

2014.03.20. 16:20

Haladás-kölcsönjátékos volt a Hali II. végzete

Az NB III. 21. fordulójának nyitómérkőzésén a Balatonfüred a Haladástól kölcsönkapott Czafit Richárd góljával 1-0-ra nyert a Haladás II. ellen.

haladas.hu

Szombathelyi Haladás - Balatonfüred 0-1 (0-0). - Szombathely, 100 néző, vezette: Molnár.

Haladás II.: Gyürü - Grabant, Koronczai, Gabura, Bedi (Farkas) - Fenyvesi, Dedics, Sinanovic - Vlasics (Grabant B.), Török, Tihanyi. Edző: Tóth László.

Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán. Szünet után egy véleményes lesgólt annulált a játékvezető, Tihanyi talált a hálóba. A 66. percben az ellenfél tizenhatosánál labdát veszített a Haladás, kontrázott a Balatonfüred, és a jobb oldali beadás után Czafit öt méterről a bal sarokba fejelt. Ezt követően a kitámadó vasiak ellen a balatonfürediek sokszor kerültek helyzetbe. A 81. percben Koronczai megkapta második sárga lapját, így a hajrában tíz emberrel próbálkozott a hazai csapat.

A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Gólszerző: Czafit a 66. percben. - Jók: Gabura, Dedics, Grabant P., Grabant B. Kiállítva: Koronczai a 81. percben.

Tóth László: - Nagyon fiatal és tapasztalatlan csapatunk nem csak, hogy egyenrangú ellenfél volt, hanem egy szabályos gólt rúgva maradt pont nélkül. Büszkék lehetünk rá, hogy az NB III. egyik meghatározó csapata ellen végig egyenrangú ellenfelek voltunk.

Tudósított: Márkus Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!