Haladás

2014.03.13. 16:14

Szerződést hosszabbított Bosnjakkal a Haladás

A Veszprémből tavaly nyáron igazolt, a válogatott bő keretébe is meghívott bal oldali védő, Predrag Bosnjak egy évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította szerződését.

Pum András

A 28 esztendős, kettős, szerb-magyar állampolgár Predrag Bosnjak a 18 bajnokin 15-ször volt kezdő, kétszer csereként lépett pályára, egyszer pedig nem állt be. Bosnjak teljesítménye felkeltette Pintér Attila szövetségi kapitány figyelmét is, valamennyi válogatott összetartásra meghívta, ám a finnek elleni felkészülési-mérkőzésen nem volt a keret tagja. Bosnjak remek teljesítményét a Haladás vezetői is elismerték, csütörtökön plusz egy évvel meghosszabbították az amúgy eredetileg 2015. június 30-án lejáró kontraktusát. Bosnjak ma 2016. június 30-ig írt alá.

Bosnjak csütörtök délelőtt írta alá új szerződését

- A vezetők kezdeményezték, hogy hosszabbítsunk, én pedig nem sokat gondolkodtam rajta, örömmel írtam alá még egy évet - tudtuk meg Bosnjaktól. - Magyarországról télen érdeklődtek irántam, de aztán elhalt az ügy. Ami a válogatottat illeti, nem vagyok csalódott amiatt, hogy kimaradtam a finnek elleni keretből, nincs ezzel probléma. Pozitívan állok a kérdéshez, biztos vagyok benne, ha jól teljesítek tavasszal, jó eredményeket érek el a Haladással, ismét felfigyel rám a szövetségi kapitány.

- Tavaly nyáron kétéves szerződést írtunk alá Predraggal, és már fél esztendő alatt bizonyította, hogy jó játékos, nem véletlenül volt válogatott kerettag is - mondta Tóth Miklós ügyvezető igazgató. - A télen már tárgyaltunk vele a szerződéshosszabbításról, most jutottunk el odáig, hogy mindenben megegyeztünk, ma alá is írtuk a papírokat.

Predrag Bosnjak és Illés Béla kézfogással is szentesítette a megállapodást

 

- Abszolút elégedettek vagyunk  játékosunkkal, és könnyen sikerült dűlőre jutnunk vele a szerződéshosszabbításról. Most már teljesítményének megfelelő javadalmazásban is részesül - jelezte Illés Béla kisebbségi tulajdonos, sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!