Haladás

2014.05.14. 10:23

Showműsor a Fradi-meccs előtt

Megéri időben érkezni a vasárnapi Haladás-FTC bajnokira, a kezdés előtt ugyanis dobosok, pomponlányok szórakoztatják a szurkolókat. Ismét lesz családi szektor is.

haladas.hu

Mint azt Horváth Balázs kistulajdonostól megtudtuk, a Rohonci úti program pontban 16.15-kor indul.

Először az Ataru Taiko dobosai adnak elő egy fergeteges dobszólót, majd jönnek a lányok... A Shake It Cheerleaders Team csinos hölgyeinek műsora 16.23-ig tart, ezt követően a lányok ajándékokat dobálnak a nézőknek. (Nem, nem valószínű, hogy a felsőjüket...).

Ütős csapat. Fotó: Ohr Tibor

Aki tehát kíváncsi a műsorra, negyed ötkor mindenképpen foglalja el helyét a lelátón, a 16.30-as meccskezdés miatt ugyanis feszes a program.

A családokra is gondoltak a klubvezetők, így ezúttal is lesz "Családi szektor". Csakúgy mint a Mezőkövesd ellen, vasárnap is a "H"-szektorba várják a felnőtteket és a gyermekeket.

Két felnőtt két gyermekkel összesen 3200 forintért válthat belépőt. A szektorban lesz Lufi bohóc, a szünetben tizenegyesrúgóversenyre várják a gyermekeket, melynek fődíja az Anita Presszó által felajánlott ajándékcsomag lesz.

A zöld-fehérekkel kapcsolatos hír, hogy letölthető a másik, újabb Haladás-induló is.

IDE KLIKKELJEN a részletekért és a letöltésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!