Haladás

2014.11.11. 19:51

Négy Hali-futballista az U19-es válogatottban

Tóth Martin, Jancsó András, Grabant Bence és Rácz Barnabás is pályára lépett az azerbajdzsániak elleni U19-es Eb-selejtezőn.

Döntetlennel kezdett a hazai rendezésű U19-es mini Eb-selejtezőkörben a magyar labdarúgó-válogatott. A Pisont István irányítota együttes 500 néző előtt gólnélküli félidőt követően 1-1-et játszott Azerbajdzsánnal, a magyar gólt a 37. percben Polgár Kristóf (Liverpool) szerezte. Az azerbajdzsániak a 84. percben Nasirov 35 méteres lövésével egyenlítettek, a könnyűnek tűnő labdát Ivancsics Alex alaposan benézte. A játékvezető a felcsúti Zsótér Donátot a 91. percben kiállította.

A Haladás futballistái közül Tóth Martin kezdőként 84, Grabant Bence 63, Rácz Barnabás 79 percet játszott, utóbbit Jancsó András váltotta. A negyedik szombathelyi, Grabant Bence nem kapott lehetőséget.

Magyarország-Azerbajdzsán 1-1 (1-0)
Magyarország: Ivancsics Alex - Polgár Kristóf, Lenzsér Bence, Nagy Ádám, Talabér Attila - Vida Máté, Tóth Martin (Takács Krisztofer, 84.),Rácz Barnabás (Jancsó András, 79.) - Grabant Bence (Sallai Roland, 63.), Balogh Norbert, Zsótér Donát
Gólszerzők: Polgár a 37., ill. Nasirov a 89. percben

A magyar válogatott szerdán 13 órakor Tatabányán Szlovéniával, majd szombaton szintén ugyanebben az időpontban Dunaújvárosban Szlovákiával csap össze. A csoportból az első két helyezett jut tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!